lunedì 29 ottobre 2012

TRASETURA Â PEZZAJUOLA

TRASETURA Â PEZZAJUOLA chello ca serve pe sseje perzone ‘nu rotolo ‘e pasta sfoglia surgelata, 300 gramme ‘e muzzarella ‘e bufala tagliata a ffelloce doppie miezu centimetro, 500 gramme ‘e pummarole ricce ‘e Surriento tagliate a ffelloce doppie miezu centimetro, 2 cucchiare ‘e chiapparielle levate ‘e sale sciacquate e asciuttate, 100 gramme ‘e sulumiglie d’alicesalate sott’uoglio, 100 gramme ‘e tonne ‘e Spagna desciusciate, ‘nu cucchiaro d’arecheta secca sale fino e ppepe janco mmacenato a ffrisco q.c.n.v. comme se fa Scongelà ‘a pasta sfoglia e sistimarne stennennolo ‘nu piezzo dinto a ‘na cummedità a bbabbuorde aute tre centimetre bbona p’ ‘o tiesto; furmà ‘ncopp’â pasta ‘nu cuscio ‘e fellocce ‘e muzzarella passata ddudice ore p’ ‘a jacciaja,sistimà ‘ncopp’â muzzarella ‘e pummarole ricce ‘e Surriento tagliate a ffelloce e ‘a coppa a ccheste ‘e chiapparielle levate ‘e sale sciacquate e asciuttate, ‘e tonne ‘e Spagna desciusciate, ‘e sulumiglie d’alicesalate sott’uoglio, ‘o cucchiaro d’arecheta secca; regulà ‘e sale fino e ppepe janco mmacenato a ffrisco e sistimà ‘a coppa n’atu piezzo ‘e pasta sfoglia. Mettere dint’ô tiesto ggià caudo a 190° e tenerlo vinte minute. Serví ‘sta trasetura cauda tagliata a ppiezze quadrate ‘e otto centimetre ‘e lato. Brak

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